Upgrade Information Speaker

logo Praktijk Laogong klein

Upgrade Information Speaker

We noemen deze upgrade DAMP, met als belangrijkste onderdelen Melanine, Goud en Koolstof.

Melanine
Melanine is het hoofdbestanddeel van DAMP. Melanine is vooral bekend als pigment. Het is een stof die zorgt voor haar-, oog- en huidverkleuring. Melanocyten zijn lichaamscellen die het stofje melanine aanmaken bij blootstelling aan de zon (UV-licht). Melanocyten zitten vrijwel overal in het lichaam, waaronder in de huid, ogen, haren, hersenen, hart en de botten. Melanine heeft het verbazingwekkende vermogen om vrijwel alle soorten elektromagnetische frequenties te absorberen en bescherming te bieden tegen schadelijke straling. De moleculen in melanine vangen de zonne-energie en geven zo de informatie van de zon door aan ons lichaam.
De pigmenten zoeken tevens schadelijke reactieve zuurstofsoorten (ROS) in het lichaam op en beschermen daarmee tegen stress, vroegtijdige veroudering en gezondheidsproblemen. Dit is echter niet het enige wat ze doen. Vergelijkbaar met chlorofyl (bladgroenkorrels) in plantenbladeren maakt melanine menselijke fotosynthese mogelijk. Bij fotosynthese wordt water (2 H2O) omgezet in waterstof (2H2) en zuurstof (02). Vergelijkbaar met chlorofyl (bladgroen) in plantenbladeren zijn onze cellen ook in staat om lichtenergie om te zetten in brandstof en hierbij wordt zelfs extra energie (elektronen) gevormd Water is samen met melanine de bio kwantumcomputer in het lichaam. Melanine draagt, via het water in de cellen, als ontvanger en supergeleider bij aan de communicatie in het lichaam (zelforganiserend systeem).
De uitwerking van deze energie is onder andere merkbaar in een verbeterde focus, alignment en algehele energie. Ook werkt het als filter voor negatieve energie en straling.

Goud
Goud is al sinds mensenheugenis een helende materie. In de speaker is goud verwerkt om lichaam en geest in balans te brengen. Daarnaast is goud een goede geleider en symboliseert het de zon.

Koolstof
Koolstof is een basiselement dat overal in de natuur voorkomt en dat een aardende werking heeft. De koolstof is gemaakt van de wortel van de Cannabis plant en de Lichtwortel (gekweekt met Analèmma water).

Information Medicine is nieuw, vernieuwend en direct effectief. Kom het zelf ervaren en maak een afspraak via info@praktijklaogong.nl

 

Adres

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

Telefoon

0165-631680

Email

info@praktijklaogong.nl