Energetisch therapeut is een combinatie van:

Magnetiseren

Magnetiseren is een liefdevolle vorm van energie geven. Met magnetiseren herstel je de balans tussen lichaam en geest, op een krachtige manier. Je ruimt blokkades op, die je fysiek of mentaal belemmeren in je dagelijkse leven. Een magnetiseur zet universele energie in, om het lichaam van een patiënt te versterken, zodat ongemak van vele klachten en aandoeningen kan worden weggenomen.

Reiki

Reiki betekent 'universele levensenergie' in het Japans. Reiki-energie is overal aanwezig en kan door iedereen gebruikt worden. Met Reiki breng je iemand, of jezelf, door handoplegging in balans.

energetische therapie: edelsteenbehandeling

Aura- chakrahealing

Aura- chakrahealing werkt op het niveau van het energieveld dat iemand om zich heen heeft. Deze aura kun je zien als een beschermend omhulsel rondom je lichaam. De chakra's in dit omhulsel nemen universele levensenergie op uit de kosmos en verdelen deze over je lichaam. Emoties en lichamelijke klachten kunnen je energiestroom blokkeren. Klachten zijn de fysieke manifestatie van deze energetische onbalans. Met Aurachakrahealing wordt de oorspronkelijke balans hersteld.

energetische therapie: bachbloesem

Edelsteentherapie

Edelsteentherapie herstelt een verstoord evenwicht met behulp van elementen uit de natuur. Edelsteentherapie kan je welbevinden vergroten en voor een nieuw evenwicht tussen lichaam en geest zorgen. Kristallen en edelstenen leven; ze pulseren. De krachtige trillingen die ze uitzenden beïnvloeden je hele wezen. Als edelsteentherapeut zet ik die kracht in om je te helpen.

Zoals je ziet hebben de vier disciplines een aantal overeenkomsten. Hierdoor vullen ze elkaar enorm krachtig aan en kan ik ze combineren tot de behandeling die jij nodig hebt. Voor een overzicht van klachten waarbij energetische therapie uitkomst biedt klik hier.

energetische therapie: edelsteenbehandeling

Overzicht van genoten opleidingen: Richard de Jong

Daarnaast heb ik meerdere jaren Tai Chi lessen gevolgd en Tai Chi beoefend.