Klankschaal Healing: de kracht van trillingen

Door een klankschaal aan te slaan ontstaan trillingen. Deze trillingen kun je waarnemen als klank en je kunt ze voelen in je lichaam. Omdat je lichaam voor 70% uit water bestaat, hebben de trillingen tot op celniveau effect.

klankschaal

Zowel jouw fysieke cellen, weefsels en structuren, als jouw gedachten en emoties hebben elk een eigen unieke trillingsfrequentie. Klankschalen produceren trillingen op verschillende frequenties en met een heel gelijkmatig patroon. Hierdoor is het mogelijk de trilling in jouw systeem te veranderen op plaatsen waar je eigen trilling verstoord is of waar blokkades zitten. Zo kunnen patronen van bijvoorbeeld stress of pijn geharmoniseerd worden. Bovendien werkt het zeer ontspannend en maakt het ruimte voor nieuwe energie!

Praktisch

Gun jezelf deze ontspannende ervaring en kom de kracht van trillingen ervaren! Wil je komen ervaren wat Klankschaal Healing voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Kijk op de prijslijst (pagina consulten) voor actuele prijzen.

De klankschaal healing was voor mij een verkwikkende ervaring. De klanken voelde ik tot in m’n binnenste en de trillingen gaven mij een vredig gevoel. Ik vind het ook een zeer toegankelijke manier om contact te maken met jezelf, omdat de schalen ‘het werk’ doen. De rest komt vanzelf. Voor mij was het zo fijn dat ik dit zeker vaker ga doen! – Inge

De trillingen van het geluid voel ik door mijn lichaam gaan, van top tot teen. Het is een prettig en rustgevend gevoel. Door mijn gehaaste dag merk ik dat de trillingen bij mijn hoofd gevoelig zijn, gaandeweg de sessie zorgen de trillingen ervoor dat ik tot rust kom en zak ik in een heerlijke roes op een ontspannen wolk tijdens de klankschaalsessie. Als ik na de sessie mijn ogen weer langzaam open, voel ik mij heerlijk ontspannen en uitgerust. De gejaagdheid is uit mijn lichaam en ik heb een tevreden gevoel. - Wilma