Labyrint en krachtplaats

Het Labyrint

Het labyrint is een oeroud universeel symbool voor de zoektocht naar antwoorden op (levens-)vragen of naar stilte, rust en wijsheid. Het labyrint is een metafoor voor het levenspad en voor transformatie. Kenmerkend is dat er altijd een pad is dat via wendingen naar het centrum loopt en weer terug. Via de weg naar binnen, de weg naar buiten weer vinden. Niet te verwarren met een doolhof. In een doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg. De weg door het labyrint kent drie delen: de heenreis, symbool voor loslaten, het centrum, symbool voor ontvangen, de terugtocht, symbool voor het integreren van inzichten.
Een labyrint kan je op verschillende manieren lopen. Bijvoorbeeld met een vraag, een intentie, als meditatie, ritueel of om jezelf ‘uit de knoop te lopen’. Het lopen van een labyrint is een krachtige manier om in stilte en rust je eigen antwoorden te vinden, te helen en te transformeren.

Blotevoetenpad

Ons labyrint is ook een blotevoetenpad, een speciaal gemaakt parcours waarbij je op verschillende ondergronden loopt. Dit heeft een heilzame werking op lichaam en geest.

De Krachtplaats

Krachtplaatsen zijn bijzondere plekken op aarde waar een hogere trilling hangt, vanuit de verbondenheid met andere dimensies of leylijnen. Vaak wisten oude beschavingen ook al van de bijzondere krachten van deze plekken. Op een krachtplaats zijn de sluiers tussen de zichtbare en onzichtbare wereld dunner. Je komt er makkelijker in contact met de engelen- en natuurwezen en je kunt er energie, boodschappen, inzichten en healing ontvangen. Elke krachtplaats ankert een andere soort energie op aarde. Ze heeft daarmee een specifiek doel voor de evolutie en bekrachtiging van mens en natuur.

Zelf ervaren

Wil jij het labyrint zelf lopen en ervaren hoe dat is? Wil jij opladen op de krachtplaats? Op jouw eigen tijd en tempo maak je gebruik van deze bijzondere plaatsen om even helemaal tot jezelf te komen. Uitsluitend op afspraak.

Labyrint

Krachtplaats