Rebozo massage

Wat is Rebozo massage?

Een Rebozo is een katoenen, geweven, kleurrijke doek, die gebruikt wordt om te masseren. Een Rebozo massage wordt gegeven met één of meerdere doeken. De doek wordt om een lichaamsdeel gedrapeerd, gewoon over de kleding heen, en op spanning gebracht zodat zij steun geeft en omhult. Daarna worden met de Rebozo pulserende bewegingen overgebracht, waardoor je in de doek wordt gewiegd en bewogen in een ritme dat bij jou past. Dit werkt diep ontspannend en het laat je ontladen van alle dagelijkse prikkels. Daarnaast stimuleert het o.a. je doorbloeding en het ontgiften van je lichaam.

De Rebozo lichaamsmassage bestaat uit 6 fases waarin een lichaamsdeel centraal staat: hoofd, romp, bekken, bovenbenen, onderbenen en voeten. Met elke fase zak je dieper in je lichaam en kom je in een diepere ontspanning. Daarna volgt een relaxfase waarin de ontspanning verder in je lichaam kan integreren. Je gaat als herboren weer naar huis!

Voor wie?

Rebozo massage is geschikt voor iedereen die wil ontladen van spanning of een verwen moment voor zichzelf wil creëren. Het is ook een mooi geschenk om aan iemand anders cadeau te doen.

Ook bijzonder fijn zijn de volgende mogelijkheden:

Praktisch

Een Rebozo massage duurt 60 minuten.
Een Rebozo workshop duurt 1 dagdeel en wordt in overleg gepland. Kijk op de prijslijst (pagina Consulten) voor actuele prijzen.
De kleurrijke doeken kunnen mogelijk kleur afgeven, dus draag donkere kleding tijdens de massage.

Rebozo behandeling