Information Medicine

Information Medicine¹: de kracht van lichaamseigen trillingen

De meeste aandoeningen en ziekten zijn informatieverstoringen, die beginnen als disbalans  op celniveau. Hierbij raakt de samenwerking tussen jouw cellen verstoord.

Hoe groter de disbalans, hoe minder juiste informatie de cel nog doorgeeft aan andere cellen. Er ontstaan chaotische trillingen die de harmonie van je lichaam verstoren. Deze disharmonie in jouw lichaam kan leiden tot klachten en ziekte.

Met behulp van lichaamseigen frequenties in de vorm van geluid (harmonische tonen) en licht (elektromagnetische golven) wordt je lichaam heel gericht informeerd en op celniveau aangezet tot communicatie, samenwerking en herstel. Je lichaam heelt zichzelf en stemt weer af op gezondheid, vitaliteit en veerkracht. Jouw cellen komen weer  terug in hun oorspronkelijke harmonische balans.

Dus door de juiste lichaamseigen trillingen aan te bieden aan je lichaam, worden de cellen geharmoniseerd en kunnen klachten verdwijnen. Doordat je op celniveau voor 99% uit water bestaat, zijn jouw cellen de ideale drager van (geharmoniseerde) informatie! In elke behandeling worden de geluidsprogramma’s met trillingen afgestemd op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft om terug in harmonie te komen.

Bovendien werkt het zeer ontspannend en maakt het ruimte voor nieuwe energie! Gun jezelf deze helende en ontspannende ervaring en kom de kracht van Information Medicine ervaren!

Informatie Geneeskunde is een relatief nieuwe vorm van geneeskunde.
In 2022 – 2023 namen wij met onze praktijk deel aan een pilot studie Information Medicine via de Holistische praktijk voor Dier & Mens Den Hoek. Wil je meer lezen over de wetenschap achter deze geneeskundige (r)evolutie naar de toekomst? Kijk dan op www.informationmedicine.org

 

 

[1] Information medicine – INFORMATION MEDICINE. (n.d.). https://informationmedicine.org/information-medicine/

 

Sound Healing: de kracht van trillingen

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Information Medicine bij Praktijk Laogong. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en komt kundig en progessioneel over. En het meest bijzondere: mijn schildklierklachten waren de volgende dag verdwenen!!

M.

Adres

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

Telefoon

0165-631680

Email

info@praktijklaogong.nl