Over Richard

Patronen doorzien is voor mij eenvoudig.
Dit talent in combinatie met mijn coaching en healing methoden blijken keer op keer te werken als een procesversneller.

Mijn vrouw noemt mij ook wel ‘De Transformatiekoning’…Waar het mij om gaat is dat jij de juiste stappen kunt maken op jouw weg naar beter.

Ik wil graag al mijn vaardigheden en 30 jaar ervaring inzetten om jou te begeleiden tijdens een consult, cursus of workshop. Dit doe ik in mijn eigen praktijk, waar we samen werken in een sfeer van veiligheid, aandacht en vertrouwen.

Wil je loskomen van oude patronen, je fysieke en/of emotionele blokkades opruimen en wil je een dieper contact met jezelf, dan wil ik jou graag laten ervaren wat mijn behandelmethoden voor je kunnen betekenen.

Tijdens alle bijeenkomsten combineer ik coaching en energiewerk, zodat deze twee werkvelden elkaar versterken. En ik gebruik mijn intuïtieve vermogens om jouw proces te bekrachtigen.

Adres

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

Telefoon

0165-631680

Email

info@praktijklaogong.nl