Menstruatiecyclus

Acupunctuur en menstruatiecyclus

Acupunctuur en menstruatiecyclus

Veranderingen in de fysiologie en hormonale balans van vrouwen kunnen merkbaar zijn in hun menstruatiecyclus. Een soepel verlopende menstruatiecyclus zonder ongemakken weerspiegelt een evenwichtige gezondheid. Echter, wanneer er verstoringen optreden, kunnen er verschillende klachten ontstaan.

Voor vrouwen die te maken hebben met PMS, pijn, gespannen borsten, een onregelmatige menstruatiecyclus, overmatig of juist te weinig bloedverlies, migraine of zelfs het uitblijven van de menstruatie, is het van groot belang te realiseren dat deze symptomen niet gewoonweg geaccepteerd hoeven te worden. Er is hulp beschikbaar.

Acupunctuur kan helpen bij het verlichten van veel van deze menstruatie-gerelateerde problemen en het herstellen van de balans in het lichaam.

Als specialist in hormonale veranderingen, kan ik je als je woonachtig bent in West-Brabant, in de omgeving van Breda, met acupunctuurbehandelingen, van je menstruatieklachten af helpen.

Het is belangrijk om iets aan menstruatieklachten te doen om een vitaal leven te leven. In het bijzonder in een aantal belangrijke levensfasen van het vrouw-zijn:

Voor jonge vrouwen met menstruatie klachten is het belangrijk dat het lichaam op een natuurlijke manier geholpen wordt om de cyclische beweging te reguleren.

Voor vrouwen met een kinderwens is de cyclus de basis van je vruchtbaarheid.
Hier geldt zeker dat een goede hormonale balans bijdraagt aan het zwanger worden en blijven.

In aanloop naar en tijdens de overgang ondergaat je lichaam ingrijpende hormonale veranderingen. Ook dan is het belangrijk om klachten te voorkomen of te verhelpen, zodat je de overgang niet als een last ervaart maar als een kans om in je ware vrouwelijke kracht te komen.

Acupunctuur en menstruatiecyclus | Voor een succesvolle zwangerschap

Cyclus en fertiliteitproblemen

Een gezonde cyclus vormt de basis voor een succesvolle zwangerschap. Wanneer zich in jouw cyclus problemen voordoen, kan dit zich uiten in fertiliteitproblemen. Met behulp van acupunctuur kan je cyclus gereguleerd worden als deze onregelmatig, te lang, te kort, afwezig of erg pijnlijk is. Daarnaast kan de doorbloeding van de baarmoeder en het endometrium geoptimaliseerd worden om de kans op een succesvolle innesteling te vergroten.

Door de stap naar acupunctuur bij Stefanie te maken, heb ik een houvast gekregen in een onzekere periode tussen ziekenhuisprotocollen door.ย Door de acupunctuur ervaarde ik meer rust. Met als resultaat, waar de acupunctuur 100% aan bijgedragen heeft, dat onze wens op een zwangerschap in vervulling is gegaan.

Marre

๎€

Adres

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

๎€‹

Telefoon

0165-631680

๎€

Email

info@praktijklaogong.nl