Over Stefanie

Mijn professionele droom begon 15 jaar geleden tijdens mijn acupunctuurstage in China als onderdeel van mijn opleiding Chinese Geneeskunde. Ik droomde toen van een eigen praktijk en mensen op een holistische manier begeleiden naar een betere gezondheid.

Specialisatie
Na twee jaar in de acupunctuurpraktijk en ingegeven door mijn eigen zwangerschappen ben ik mij gaan richten op vrouwen en gaan specialiseren in acupunctuur bij hormonale veranderingen. Dus alle levensfases die voor een vrouw belangrijk zijn om lekker in haar vel te zitten: maandelijkse cyclus, kinderwens, zwangerschapsbegeleiding, voorbereiding op de bevalling, postpartum en de overgang. Zodat ik jou en andere vrouwen optimaal kan begeleiden naar de beste versie van jezelf.

Van A naar B
In 2019 plantte ik het zaadje om met mijn Acupunctuurpraktijk voor vrouwen een nieuwe weg in te slaan en te groeien naar een Bewustzijnspraktijk. Omdat ik de behoefte voelde om mijn levenservaring als vrouw en als moeder meer te gaan delen met de wereld. Met alles wat ikzelf doorleef tot op de dag van vandaag kan ik jou en andere vrouwen bekrachtigen. 

Adres

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

Telefoon

0165-631680

Email

info@praktijklaogong.nl