Online academie
Master Your Bubble

Online trainingen voor Geboortevoorbereiding

De grootste winst zit in je voorbereiding!

Zó vaak hoorde ik moeders in mijn acupunctuurpraktijk voor vrouwen zeggen ‘maar als ik dat toen had geweten, dan…’ Het heeft me geinspireerd om deze online academie voor geboortevoorbereiding te ontwikkelen waarin een essentiële vraag centraal staat: wat heb jij nodig om goed voorbereid te zijn op de meest transformerende reis ooit? De geboortereis!

Want de beste versie van je zwangere zelf zijn is niet hetzelfde als een klachtenvrije of zorgeloze zwangerschap.

En de mooiste bevalling is niet een bevalling die precies zo gaat zoals jij het kon bedenken.

Het gaat om hoe jij omgaat met de uitnodigingen en uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

Hoe bereid jij je (opnieuw) voor op de geboorte van een baby én een mama? Weet je wat en wie je hiervoor nodig hebt? Of mag ik je helpen dit te onderzoeken?

Met mijn online academie voor geboortevoorbereiding ‘Master Your Bubble’ maak ik eeuwenoude wijsheid vanuit de Chinese Vrouwengeneeskunde toegankelijk en praktisch toepasbaar in hedendaagse online programma’s.

Zodat ik jou kan helpen de beste versie van je zwangere zelf te zijn en te ontdekken wat jij nodig hebt om hormonaal in balans te zijn en vol vertrouwen de geboortereis te maken.

Helemaal op jouw manier en in je eigen tempo. Maar zeker niet alleen…juist samen! Voel je gedragen door eeuwenoude kennis, praktische oefeningen en door mij persoonlijk.

Mijn online programma’s zijn een uitnodiging om te onderzoeken wat jouw behoeften en verlangens zijn. En wat jij nodig hebt om je lekker te voelen in je zwangere lijf.
In balans met je veranderende hormonen.

Om jezelf op #1 te zetten nu je zwanger bent en je gaat voorbereiden op de geboorte van je kindje(s) en de transformatie naar het moederschap.
Om optimaal en helemaal op jouw manier te genieten van het huidige moment.
Om (terug) te vinden wat jij nu nodig hebt om de beste versie van je zwangere zelf te zijn en vol vertrouwen de geboortereis te gaan maken.

Kijk eens op je gemak door het menu om te zien welk programma het beste bij jou past.

Adres

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

Telefoon

06-35622577

Email

support@masteryourbubbleacademy.nl