Workshop
Rite of the Womb

Rite of the Womb (Rite van de Baarmoeder)

De Rite of the Womb is eeuwenoud ritueel voor de baarmoeder als belangrijk centrum van levensenergie. Het is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder die van vrouw op vrouw (de Womb keepers) wordt doorgegeven. Van oorsprong is de baarmoeder een plek van creatie en leven geven. Toch is het ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma’s opgeslagen hebben. De (onbewust) opgeslagen pijn in de binnenwereld van je baarmoeder beïnvloedt je creatiestroom in je buitenwereld.

Het ritueel is erop gericht om je baarmoeder als krachtcentrum weer terug te brengen naar haar oorspronkelijke staat van liefde en creatie. Door de zachte energie van de inwijding wordt je innerlijke vrouwelijke kracht gereactiveerd en versterkt.

De Rite van de Baarmoeder is een waardevol geschenk aan jezelf! Ook vrouwen zonder fysieke baarmoeder kunnen de Rite ontvangen.

Tijdens deze groepsworkshop (een dagdeel van 4 uur) werken we lichaamsgericht, o.a. met behulp van Rebozo (massage met doeken) en energetisch met de kracht van de elementen Water, Aarde, Vuur en Lucht, om de energie van de Rite op een diep niveau te integreren.

De datum wordt altijd in overleg bepaald en actuele prijzen vind je op de prijslijst.

Adres

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

Telefoon

0165-631680

Email

info@praktijklaogong.nl